Zaterdag 2 oktober was de return voor de F1 tegen Oranje Nassau. Vorige keer waren we met 3 spelers en kregen hulp van Oranje Nassau.

Nu deden we samen met de kinderen van Oranje Nassau een warming up.

De kinderen van Oranje Nassau wisten nog niet wat Harry Potter tikkertje was.

Die konden ze nu dus gelijk leren.

Maar toen iedereen er was en ook scheidsrechter Ruud konden we beginnen met korfbal.

Manu was vandaag de aanvoerder en samen met Izara, Chrissie en Alioune begonnen we aan de wedstrijd. Brechtje was eerste wissel.

Waren wij beter met Harry Potter Tikkertje. Oranje Nassau bleek wat beter met doelpunten maken.

In het eerste kwart stonden ze al 0-3 voor, zodat Brechtje er als superspeler in kon. In het tweede kwart wisten wij ook te scoren. Alioune de 1-4 en Brechtje de 2-4. Nu was Izara de superspeler en mocht naar de kant. Gelijk mocht ze weer terug, want Oranje Nassau wist 2-5 te scoren wat de rust stand werd. In de tweede helft ging het wel gelijk op. Alleen Oranje NAssau wist wel 2x te scoren. Het laatste kwart begon dus met 2-7 en een geblesseerde Alioune. Die werd nog vervangen door Mout. Oranje Nassau liep echter wel uit naar 2-12.

De strafworpen werden wel gewonnen. Manu en Izara wisten te scoren, zodat met 2-1 werd gewonnen.