Donderdagavond 30 september moest de D2 naar Haarlem om tegen Rapid te spelen.

De D2? Hebben we die dan? Ja, vandaag wel.

Een gelegenheidsteam eigenlijk.

Om 17.40 verzamelden Naseem, Lucy, Kathelijne, Adrian, Carmen en Amadou op station Sloterdijk om met de trein naar Haarlem te gaan.

Voor Naseem en Lucy was het hun eerste wedstrijd. Ze trainen nog maar kort mee met de D1. Kathelijne en Adrian komen in de nieuwe E3. Carmen en Amadou spelen al wel competitie in de E1.

De wedstrijd begon om 18.30 uur. Gelukkig was het droog, want de laatste 2 dagen liet de zomer zich aflossen door de herfst met de nodige regenbuien.

We begonnen met aanvoerder Lucy, Naseem, Adrian en Kathelijne. Carmen en Amadou waren de wissels.

In het eerste kwart was het erg wennen. Er werd al wel goed verdedigd en het gooien ging ook wel goed. Maar beide teams wisten niet te scoren.

In het tweede kwart begonnen werd het eerste doelpunt gemaakt door Rapid. Naseem en Lucy gingen even naar de kant voor Carmen en Amadou. Toen wist Rapid er nog 2 in te gooien. Goede doelpunten, dat wel. Die 3-0 werd de ruststand.

Na de rust vol goede moed verder. We gingen nu ook meer zelf te schieten en we zagen al doorloopballen. Maar in het derde kwart wist Rapid er nog 1 bij te scoren. Adrian en Kathelijne gingen nu naar de kant. In het laatste kwart 2x Rapid. Het laatste punt met nog 30 seconde op de klok. Zouden we de eer kunnen redden? Net op tijd wist Carmen te scoren en dat was gelijk het einde van een leuke wedstrijd.