JAV 2019-2020

Vrijdag 13 november is het ons eindelijk gelukt om de JAV ter afsluiting van het seizoen 2019-2020 te organiseren. Met de geweldige hulp van Bonarius Bedrijven konden we deze vergadering “Corona Proof” organiseren. Als bestuur mochten we gebruik maken van de directiekamer en de techniek daarin, waarbij het via ZOOM voor de leden mogelijk werd om de vergadering bij te wonen. Dank aan Bonarius voor het faciliteren. De vergadering ging in aangename animositeit, waarbij opviel dat ieder zich goed aan de “etherdiscipline” hield. Geconstateerd kon worden dat de vereniging er nog steeds goed voorstaat, maar dat Corona wel een zware wissel trekt op het verenigingsleven.

 

 

 

Hoogtepunt was de voorzitterswissel. Irma heeft twee jaar geleden aangekondigd een laatste termijn in te gaan en nu was daar het moment om de hamer over te dragen. Jeffrey Post werd vanuit het bestuur voorgedragen en, omdat zich geen tegenkandidaten hebben gemeld, benoemd als de nieuwe voorzitter van Sporting West/Bonarius.com. Na 22 jaar voorzitter te zijn geweest (met de nodige turbulentie waaronder de verhuizing naar het Westerpark) vond de vereniging het zeer op zijn plaats om Irma te benoemen tot Ere-voorzitter, waarna Irma de bijbehorende versierselen en de felicitaties in ontvangst mocht nemen. Omdat bestuurlijke ervaring belangrijk is, zal Irma als “gewoon lid” deel blijven uitmaken van het bestuur.

 

 

 

Na afloop van de vergadering werden de aanwezigen nog getrakteerd op een door het SAC georganiseerde kennisquiz, waarbij Ilse tot winnares werd uitgeroepen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie