De E1 thuis tegen KVA

Zaterdag 10 oktober moest de E1 tegen KVA. De spelers van de E1 zijn pas dit seizoen begonnen met wedstrijden. Onder leiding van Aicha, Lisse en Vera wordt er getraind en spelen ze hun wedstrijden. Elke wedstrijd gaan ze beter spelen met soms goede resultaten en soms een nederlaag.

Voor de wedstrijd stonden ze op de 2e plaats. Haarlem is al kampioen en nu kwam de nummer 3 op bezoek.

Wel wat tegenslag voor het team: Emma is geblesseerd en Adrian was de vrijdag voor de wedstrijd ziek geworden. Wat nu? Met Alyssa, José en Luc komen we niet verder dan 3 spelers. Maar gelukkig hebben we inmiddels een F2. Vera en Ella uit die F2 mochten hun debuut maken in de E1. Voor Vera werd het haar eerste echte wedstrijd, terwijl Ella pas 1x in de F1 heeft gespeeld. Ella werd de eerste wissel.

De E1 begon goed. Veel kansen en ook het eerste en voor Vera haar debuutdoelpunt. Die 1-0 bleef tot de eerste onderbreking. Na de eerste breek kwam Ella erin voor Vera.

De 2-0 kwam in het tweede kwart via José. Hierna werd KVA wat sterker en ze wisten vlak voor de rust op 2-1 te komen.

In de tweede helft cq derde kwart waren beide teams aardig in balans. Alleen wist KVA 2x te scoren en de E1 niet. Vera was er weer in gekomen voor Ella.

In het vierde kwart was KVA weer beter dan de E1. Ze wisten nu heel goed te scoren via doorloopballen. En kwamen op 2-6. Maar toen kregen de spelers van de E1 dat door en wisten ze die doorloopballen goed te verdedigen. Alyssa wist de 3-6 te maken en er kwamen weer wat kansen, maar KVA was de laatste die wist te scoren: 3-7.

Bij de strafworpen zagen we Ella en Alyssa scoren. Daar werd het een gelijkspel: 2-2.

De E1 heeft nu 6 competitiewedstrijden gespeeld: 3 gewonnen en 3 niet.

 

e1 tegen kva 101020 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie