Vervoer naar uitwedstrijden

Beste Allemaal,

Er komen diverse vragen over het reizen naar uitwedstrijden, in ons corona protocol is de volgende passage opgenomen:

Het wordt vanuit de Rijksoverheid en het KNKV dringend geadviseerd om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen indien men in een auto reist met anderen buiten hun huishouden. De bestuurder kan meereizende personen verplichten een mondkapje te dragen in de auto en iemand weigeren indien een persoon geen mondkapje heeft of wilt dragen. Meereizende personen zijn zelf verantwoordelijk voor het meenemen van een mondkapje indien er wordt gereisd met de auto naar activiteiten en uitwedstrijden. Het staat iedereen vrij om een mondkapje in de auto te dragen indien de bestuurder dit niet verplicht.

Mochten er vragen zijn dan vernemen we dit graag.

Het bestuur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie