Nikki Hubers versterkt de selectie van Sporting West!

 

Naast al het gedoe rondom corona is er ook goed nieuws voor onze vereniging. Nikki Hubers zal vanaf komend seizoen onze selectie versterken. Na haar hele jeugd in Veenendaal gespeeld te hebben bij SKF en de laatste vier seizoenen bij S.K.V Amsterdam, maakt ze de overstap naar Sporting West. 

Nikki is 21 jaar en masterstudent genetica aan de VU. Ze houdt van veel gezelligheid en zal daarom ongetwijfeld goed passen bij onze vereniging. Door de samenwerking tussen Sporting West en S.K.V Amsterdam heeft ze de club al een tijdje leren kennen en dit is haar goed bevallen. Sporting West lijkt haar een warme en gezellige club en daar wil ze graag deel van uitmaken. Nikki valt in een rijtje van studenten die sinds de samenwerking de overstap naar Sporting West maken. Heel leuk om te zien dat de samenwerking goed werkt op sportief vlak, maar ook op sociaal vlak met als voorbeeld het Oktoberfest en het palentoernooi. 

Nikki komt met enkele sportieve doelen. Een van de redenen om naar Sporting West te gaan is het spelen op een serieuzer en hoger niveau. Ze is een erg fanatieke en dynamische speelster en ze hoopt te kunnen groeien binnen een team en als individu. Doorgroeien is het sleutelwoord, jezelf constant verbeteren en hopelijk kan ze in een zo hoog mogelijk team komen. We zullen het gaan zien met de tijd, maar als je meer over Nikki wil weten dan kan je haar op het complex altijd aanspreken. Altijd belangrijk voor onze vereniging om te weten is dat Nikki, hoe gek ook, nog vrijgezel is…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord