De E2 uit tegen Oosterkwartier

Zaterdag 14 september moest de E2 naar Haarlem om tegen Oosterkwartier te spelen.

Vandaag was Alicia de aanvoerder en samen met Alyssa, Jip en Geoffrey begon ze aan de wedstrijd. Keano was de eerste reserve. Hij was met de bus gekomen, maar onderweg was een en ander misgegaan. De eerste bus reed niet en de tweede kon niet verder door een aanrijding. Gelukkig liet die chauffeur zich niet zomaar tegenhouden, dus via sluiproutes en fietspaden kon hij toch door. Maar door dat alles kwam Keano pas in het tweede kwart aan.

We moesten tegen een jongensteam. Allemaal snelle spelers waar we best wel even moeite mee hadden. Oosterkwartier kwam dan ook in het eerste kwart op 1-0. Hierna gingen we beter spelen en werd het een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten. Helaas geen doelpunten. Ook niet in het tweede kwart, zodat de ruststand 1-0 werd. Na de rust was Keano er ook bij. Hij kwam er in voor Alyssa en Geoffrey werd meisje. Nu kregen we veel meer kansen en waren toch wel sterker. Via Keano kwamen we gelijk en op 1-2. Jip wist in het derde kwart het derde doelpunt te maken. In het laatste kwart ging Geoffrey eruit en mocht Alyssa er weer in. Keano scoorde de 1-4 en Jip de 1-5, wat de eindstand werd.

In de wedstrijd werden er 3 strafworpen gegeven. Oosterkwartier kreeg er 2 en wij 1, maar geen ging erin.

Bij de strafworpen na de wedstrijd leek hetzelfde te gaan gebeuren. Niemand had nog gescoord tot Oosterkwartier de laatste strafworp mocht nemen en ……..die ging erin. Stafworpen dus 1-0 voor Oosterkwartier