De D2 uit tegen Fluks

Na de grote overwinning tegen Madjoe was de D2 nog steeds in kampioensrace. Er werd natuurlijk nog even terug gekeken naar de thuiswedstrijd vorige week, waarin we het in het laatste kwart wel een beetje gemakkelijk weg gaven door niet/slecht te verdedigen. Dat moesten we nu beter doen en de hele wedstrijd.

We begonnen met Oscar als aanvoerder. Samen met Abel begonnen ze als “meisje”. Gabriel en Philip waren de jongens en Manuel de eerste wissel.

Binnen 2 minuten viel Oscar helaas al uit met een blessure. Nu mocht Manuel er snel in. Een minuut later moest ook Abel naar de kant. Verder dus met 3 spelers, maar al wel 1-0 achter. Maar met 3 spelers kwamen we ook weer gelijk na een doelpunt van Gabriël. Gelukkig kon Oscar vlak voor de eerste onderbreking er weer in. Na 10 minuten de eerste onderbreking met een 1-1 stand. In het tweede kwart werd er goed gespeeld en ook het verdedigen goed goed. We kwamen wel 2-1 achter, maar Manuel met de 2-2 en Gabriël met de 2-3 zorgde dat we met rust toch voor stonden. Na de rust bleef het goed gaan. Fluks kwam gelijk maar Manuel wist met 2 doelpunten de marge op 2 te zetten, Vlak voor de onderbreking werd het nog 4-5. In het laatste kwart werden de mouwen bij een paar kinderen opgestroopt, maar niet iedereen bleef goed verdedigen helaas. Fluks maakte daar dankbaar gebruik van en liep uit naar 8-5. Oscar kreeg toch weer last van zijn knie en moest er uit. We eindigde dus met 3 spelers en het laatste doelpunt door Manuel gescoord. Eindstand dus 8-6 voor Fluks en weer duurde de wedstrijd 10 minuten te lang voor de uitslag. Tot die tijd was het droog gebleven, maar onderweg naar de auto kwamen we net nog in een hoosbui terecht.