De D2 tegen Reflex in Woerden

 

Donderdag 13 juni moest de D2 naar Woerden. Het betrof de inhaalwedstrijd van zaterdag 1 juni. Vandaar die rare dag en tijd. We moesten namelijk om 18.30 uur spelen.

We gingen met de trein. Geen files en misschien nog wel sneller ook. Het is zeker gezelliger, zo met z`n allen bij elkaar. Geef die meiden een mobiel en je hoort ze niet meer.

Lotte, Aicha en Janna verzamelden al op het Centraal station. Lotus en Farah sloten aan op station Bijlmer Arena. De treinreis verliep vlot. Op station Woerden moesten we gokken. Waar stopt de bus. Natuurlijk was de eerste keuze verkeerd. Snel naar de andere kant gerend waar de buurtbus wel even op de dames wilden wachten. De bus was gelijk vol met 8 zitplaatsen.

Om 18.10 uur kwamen we volgens planning aan bij Reflex. Snel omkleden, kunnen we snel beginnen.

Om 18.30 konden we volgens planning beginnen. Janna was aanvoerder en samen met Lotus waren ze de “jongens”. Farah en Lotte waren de meisjes en Aicha was de eerste wissel.

Lotte wist heel snel de 0-1 te maken. Daarna ging het wat minder makkelijk. Reflex verdedigde heel goed. We schoten heel vaak verdedigd. Echt kansen kregen we ook niet tegen, want verdedigen kunnen wij ook. De 0-2 van Farah voelde wel een beetje als bevrijding. Na 10 minuten kwam Aicha erin voor Lotte. Aicha liet zich gelijk gelden door heel veel ballen te onderscheppen, zodat we veel konden aanvallen. Maar ook nu veel schoten die verdedigd waren. Lotus wist via een doorloopbal de 0-3 te maken en ook Reflex wist te scoren. Janna wist met een afstandsschot de 1-4 ruststand te maken.

In het tweede helft werd het aardig donker. Zou het droog blijven? Aicha wist 1-5 en 1-6 te maken in de stromende regen. Farah was even aan de kant en kom zo mooi schuilen. In het laatste kwart gelukkig weer droog. En we gingen steeds beter spelen. Lotte werd 2x onjuist verdedigd bij een doorloopbal. Ze wist beide strafworpen te benutten:1-7 en 1-8 dus. Janna weer met een afstandsschot 1-9 en het laatste doelpunt was de 1-10 en werd gescoord door Lotte.

Toen moesten we weer naar huis. Tevreden en drijfnat. Maar de bus was net weg. En die rijden maar 1x per uur. Dus maar lopen naar het station. In de regen en in een zonnetje. Kan dus allebei. We waren nog net op tijd om de trein gedag te zeggen, maar we konden niet meer mee. Dus weer een half uur wachten, maar uiteindelijk zijn we toch weer thuis gekomen. Althans…Janna ging nog even verder feesten.

 

d2 uit tegen reflex 190613 (16)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord