Schotcompetitie 2019

Zondag 17 maart was de finale van de schotcompetitie bij Blauw Wit.

De winnaars van de Amsterdamse verenigingen streden om de titel. Voor Sporting West waren dat Jip, Jairo, Janna (3J`s zeg maar), Agata en Tuur.

De Effies mochten beginnen. Jip nam het op tegen 6 andere effies. Met 7 doelpunten deed hij goed mee, maar helaas was het effie van Blauw Wit iets doeltreffender. Na Jip mocht Jairo. Die wist ook de nodige doelpunten te maken. Twaalf om precies te zijn. Maar ook hier ging een eetje van Blauw Wit er met de beker vandoor.

Hierna nog even het tweede afkijken. Ondertussen waren Janna, Agata en Tuur ook al aangekomen. Ze mochten allemaal mee oplopen met Blauw Wit 1 aan het begin van hun wedstrijd. De spanning neemt toe. Eerst maar naar Blauw Wit 1 kijken. In de rust van Blauw Wit 1 tegen LDODK was deel 2 van de Schotcompetitie. Deze ronde mocht Janna beginnen. Ze deed heel erg haar best, maar ook hier was er een andere winnaar. Na Janna was het de beurt aan Agata. Na de nodige missers kwam ze op stoom en wist er 7 te scoren. Tot slot was het de beurt aan Tuur. Die wist er 10 te maken, maar de winnaar had er 15 gescoord. De uitslag: Een gelijke stand bij de C. Agata mocht nog een keer aantreden tegen een jongen van KVA. Beide waren eerste met 7 doelpunten. Helaas werd Agata in de grote finale verslagen. Maar ze is dus wel de tweede topschutter van Amsterdam in de C1.

finale schotcompetitie 190317 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie