Zaterdag 2 februari

Zaterdag 2 februari met de F1 thuis tegen Groen Geel en de D2 thuis tegen SDO

Om 9 uur begon de zaterdag al met de F1. Door een misverstand begon de wedstrijd wat later. Mooi de gelegenheid om de kinderen van Groen Geel ook Harry Potter tikkertje te leren.

Maar om 9.10 uur begon de wedstrijd toch echt. We begonnen met Alyssa, Alicia, Jip en Geoffrey. Isabelle was de superspeler.

Doelstelling was om dit keer ook zelf te scoren, liefst 4x. Een keer meer dan vorige wedstrijd. Maar ook om er dit keer geen 30 tegen te krijgen. Het eerste kwart lukte vooral de tweede doelstelling. Groen Geel wist er nog niet veel te maken. Wij kregen ook wat kansen en de superspeler was het eerste kwart nog niet nodig. Na 10 minuten stond het 0-2. In het tweede kwart meer doelpunten. We kwamen 0-6 achter. Isabelle was er als superspeler ook al bijgekomen. En Alicia had de korf ook gevonden met haar 2 doelpunten en we kwamen terug tot 2-6. Groen Geel wist er ook snel weer 2 te maken, zodat de ruststand 2-8 werd. Na de rust weer vol goede moed verder. We zijn op de helft wat doelpunten maken betreft en nog heel ver van de 30 tegendoelpunten. In het derde kwart wist Groen Geel toch weer meer te scoren. Maar ook Alicia (3-12) en Jip wisten te scoren (4-16) Jip was de laatste dit kwart die wist te scoren. Doelstelling wat doelpunten maken gehaald, maar blijven we onder de 30 en liefst nog onder de 20. De dertig werd niet gehaald. In het laatste kwart liep Groen Geel nog wel uit naar 4-23.

De strafworpen werden ook door Groen Geel gewonnen:2-3

f1 thuis tegen groen geel 190202 (7)

Na de F1 speelde de D2 een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 3 uit de poule. SDO uit Hillegom was de tegenstander.

Farah werd aangewezen als aanvoerder. Lotus en Lotte begonnen als jongen. Janna was de vierde speler. Aicha was de wissel. Het duurde even voor er werd gescoord. Het tempo lag ook laag. Lotte wist gelukkig de 1-0 te scoren en Farah wist daarna snel de 2-0 te scoren. We wisten wel heel goed te verdedigen. SDO kon de bal amper afspelen en ze stonden dus vaak heel lang met de bal in hun handen. Daardoor werd het speltempo wel erg laag. Na 10 minuten was het 2-0 en mocht Aicha erin voor Farah. In het tweede kwart heel veel balbezit voor SDO. Maar wij wisten gelukkig te scoren via Lotte. De ruststand werd 3-0. Na de rust kwam Farah erin voor Janna. Eigenlijk gebeurde er niet veel. Lotus wist de 4-0 te scoren. We kregen wel kansen, maar werden ook wat slordig. Snel door naar het laatste kwart. Janna mocht nu als jongen Lotte vervangen. Via een strafworp en een doorloopbal wist ze ook de 5 en 6-0 te scoren. Het laatste punt was weer via een doorloopbal voor Aicha. We konden nu goed oefenen, want eigenlijk was de wedstrijd wel gespeeld na 30 minuten. Een 7-0 overwinning. Volgende week de finale tegen Stormvogels. En dan zondag team van de week.