Team van de week: de D2

 

IMGL6343

 

Zondag 10 februari is de D2 team van de week. Zaterdags hebben ze nog een spannende wedstrijd tegen Stormvogels. Dat team staat tweede in hun poule. Dit seizoen gaat het heel goed met de meiden van de D2. Vorig seizoen was een veel minder seizoen. Janna, Lotus, Farah, Lotte en Aya speelden toen in 2 vakken en er werd maar weinig gewonnen. Een paar kinderen zijn toen gestopt of naar een ander team gegaan. Met 5 spelers kun je niet in 2 vakken spelen en zo gingen we dus 4korfbal spelen. Deze keus was een goede. Ze zijn nu de hele wedstrijd actief en beleven zo ook veel meer plezier aan het korfballen. Tot nu toe zijn alle wedstrijden nog gewonnen en werden de meiden op het veld ongeslagen kampioen. Sportief dus een goed jaar. Maar het team heeft ook de nodige tegenslag. Aya kampt al vanaf het veld met een enkelblessure en heeft in de zaal niet meer gespeeld. Lotus raakte geblesseerd bij de oefenwedstrijden voor de zaal toen ze moest invallen bij de D3. Zij is pas in januari weer gaan spelen. Gelukkig kregen we aan het einde van het veldseizoen ook weer wat versterking. Aicha is nieuw en kwam gelijk in de D2 en speelt al gelijk goed mee en wordt ook al gevraagd als invaller bij de C1. De meiden van de D2 zijn trouwens ook heel vaak in andere teams te vinden als invaller. Elke week staat er wel 1 reserve of valt ergens in. Verder zijn ze niet erg vaak in beeld als D2. Ze trainen op woensdag en vrijdag. Op vrijdag is dat in de Westerparkschool. Maar nu staan ze vol in de schijnwerpers als Team van de week!

Datum                                                 wedstrijd                      team van de week

Zondag 10 februari       15.25 uur          SW1-DOT                     D2

Zondag 10 maart          15.25 uur          Sw1-Furore                   E2 en nieuwe spelers

Zondag 24 maart          14.35 uur          SW1-DKV Victoria        F1, Kangoeroes,kinderen van leden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie