De F1 thuis tegen Stormvogels.

Zaterdag 19 januari moest de F1 tegen Stormvogels. We hadden natuurlijk wel effies naar de ranglijst gekeken en gezien dat ze bovenaan stonden. Vorige week hadden ze ook nog dik van Groen Geel gewonnen.

We zouden ons daar niets van aantrekken. Onze doelstellingen zijn anders. Twee weken geleden hadden we niet gescoord. Vorige week 1x. Dus nu zouden we proberen om toch wel 2x te scoren. Afgelopen woensdag had iedereen getraind. Ook Geoffrey was dit keer meegekomen uit Weesp. We hebben toen ook veel op schieten en doelpunten maken geoefend. Alicia had vrijdag nog extra getraind op school.

We begonnen met Aanvoerder Alicia, Alyssa, Geoffrey en Isabelle. Super speler was dit keer Elvis. Hij mocht er al snel inkomen, maar daarna werd het ook al snel een leuke wedstrijd. Na 10 minuten stond het 0-4. In het tweede kwart kregen we ook steeds meer kansen. We konden al regelmatig schieten. Stormvogels schoot wel wat minder, maar helaas wel steeds raak. Maar bij 0-7 kwamen we op de helft van onze doelstelling. Alyssa wist de 1-7 te scoren. Na 20 minuten, met rust dus, was het 1-8. Na de rust ook weer de nodige kansen en het tweede doelpunt. Dit keer was het Geoffrey die scoorde en ook nog met een goede snelle aanval. Na 30 minuten was het 2-11. In het laatste kwart wist Alicia zelfs een bonuspunt te maken:3-13. De eindstand werd 3-16.  De strafworpen werden 1-2. Doelpunt van Alicia.

We wisten tegen deze sterke tegenstander 3x te scoren. Iedereen gaat ook steeds beter spelen, zelfs Isabelle stond regelmatig goed mee te verdedigen en wist ballen te onderscheppen. Kansen kregen we vandaag ook genoeg. Nu nog wat sneller spelen en beter mikken. Daar gaan we woensdag weer aan trainen. Volgende week zijn we vrij en dan wacht 2 februari Groen Geel in onze eigen sporthal.