De D2 in Uitgeest tegen Stormvogels D3

Met een sprinter gingen Aicha, Lotus en Farah naar Uitgeest. Janna had al met de D3 meegespeeld en kwam samen met Joanie naar Uitgeest.

Aicha was dit keer de aanvoerder en speelde samen met Janna als jongen. Farah en Lotus waren de meisjes dit keer en Joanie de eerste wissel.

d2 uit tegen stormvogels d3 190126 (18)

We begonnen redelijk goed. Kregen kansen, maar die gingen er nog niet in. Ook Stormvogels kreeg een paar kansjes. Maar het eerste afstandsschot van Janna ging er gelukkig in en ook het tweede schot was raak. Het was best koud in de hal en ook het tempo ging omlaag. Gelukkig even een onderbreking. Lotus ging eruit voor Joanie. Stormvogels begon sterk aan de tweede helft, kreeg wat kansen en ook de 1-2. Gelukkig wist Joanie er daarna twee te scoren, zodat het 1-4 werd. Behalve dat het tempo laag was, gingen we ook slordiger spelen. Stormvogels kreeg vooral door die slordigheden wat kansen en we hadden toen ook wel wat geluk dat ze niet wisten te scoren. Die 1-4 werd zo dan ook de ruststand. Aicha had een heel snel jongetje tegenover zich, maar wist die gelukkig ook steeds beter te verdedigen. De tweede helft begon weer met Lotus, maar zonder Farah. Dit keer speelden we naar het publiek en gingen we gelukkig weer wat sneller spelen. Joanie wist zo via 2 uitbraken snel de stand naar 1-6 te brengen. Lotus wist daarna 3x te scoren, waaronder 1 strafworp. En Joanie zorgde met haar 5e doelpunt voor de 1-10. In het vierde kwart werd Janna vervangen door Farah. De wedstrijd was wel gespeeld. Stormvogels kreeg nog wel wat kansen, maar wij wisten via Joanie en Farah met een goede doorloopbal te scoren. De 2-12 viel uiteindelijk toch via een goed afstandsschot. Het laatste punt was weer via een doorloopbal van Farah.