Zaterdag 1 december: Start van de nieuwe F1.

DKV Victoria F1 tegen Sporting West/Argus/DKV Victoria F1

Huh Wie?

Een lange naam voor een team. De nieuwe F1 begon vandaag echt met de uitwedstrijd in Diemen tegen DKV Victoria. Het team is een combi van Sporting West en Argus. Van Sporting West spelen Alicia en Jip mee. Argus wordt vertegenwoordigd door Alyssa en Geoffrey.

Zo begonnen we ook in Diemen tegen DKV Victoria. Het eerste F1 doelpunt werd gemaakt door Alicia. Dat was de 2-1. Op het veld hadden we nog niet gespeeld en voor de kinderen van Argus was het zelfs hun allereerste wedstrijd. Verwachting was dus wel dat DKV Victoria wat sterker zou zijn. In het eerste kwart konden we aardig volgen en werd er afgesloten met een 3-1 achterstand. Na de time out werd het verschil wel groter. We mochten dus een super speler inzetten. Dat werd Vicky van DKV Victoria; Een derde vereniging dus in de combi. Het stond toen al wel 6-1. DKV Victoria wist toen nog wel snel de 7-1 te scoren, maar Jip maakte het weer spannend. Met 3 doelpunten op rij, waaronder een schot van heel ver was de stand weer 7-4. De ruststand was nog wel 7-3. Maar DKV Victoria deed weer wat terug tot 9-4. De 9-5 was weer een afstandsschot. Dit keer van Geoffrey en dus het eerste Argus punt. In het laatste kwart was het weer de beurt aan Alicia om te scoren: de 10-6 en12-7. Eindstand werd uiteindelijk 14-7 voor DKV Victoria tegen onze combi Sporting West/Argus/DKV Victoria F1. Een leuke wedstrijd en zeker onze doelpunten waren hele mooie/ goede. Geoffrey kan al heel ver gooien, dus we waren vaak al snel weer bij de korf van de tegenstander. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen KVA in de van Hogendorphal.