D2 thuis tegen Fluks en Kampioen

Zaterdag 13 oktober was de laatste veldwedstrijd. De D2 moest thuis spelen tegen Fluks.

Janna was er als eerste, de rest moest nog terug komen van inval beurten bij de D1 en D3.

d2 thuis tegen fluks 181013 (2)

Lotte werd de aanvoerder en speelde als jongen samen met Olivier. Janna en Lotus waren de meisjes. Dit keer zouden we het niet zo spannend houden en pas in de tweede helft goed spelen. We begonnen dan ook goed. Olivier en Lotus wisten snel te scoren. Fluks kwam weer terug, maar Olivier wist ook weer snel de 3-1 te maken. Na 10 minuten was alles nog open, maar stonden we niet achter maar met 3-2 voor. Dit keer geen goede tweede helft, maar een goed tweede kwart. In de eerste aanval een goede doorloopbal van Lotte:4-2. Janna met de 5-2 en 6-2. Farah met de 7-2 en Janne weer met de 8-2 en Farah met de 9-2. Fluks maakte het laatste doelpunt voor rust. Dus dit keer voor met liefst 9-3. Na de rust mocht Janna even uitrusten. Het werd weer wat slordig. Farah maakte wel de 10-3 en Lotus de 11-3. Fluks maakte in het derde kwart nog 11-4. In het laatste kwart was iedereen moe. Het was ook best wel warm op het veld. Er werd dan ook maar 1x gescoord: Farah met de 12-4.

Toch wel weer een goede overwinning. We zijn dit keer ongeslagen kampioen en dat werd na de wedstrijd nog gevierd met taart en een medailles. Slagroom schijnt overigens ook goed voor je haar te zijn.