Zaterdag 2 juni

Met de D2 en de F2

d2 thuis tegen bw 180602 (1)

De D2 moest om 11 uur spelen tegen Blauw Wit. Aanvoerder was Jesse. Samen met Amy, Yanoah en Irma begon hij in de verdediging. Lotus, Farah, Aya en Lotte begonnen in de aanval. Ella en Janna waren de eerste wissels.

We begonnen goed aan de wedstrijd. We konden even aanvallen en al in de eerste aanval stond het 1-0 via Lotus. Blauw Wit kwam snel weer gelijk en toen werd het ook een wedstrijd met kansen over en weer. Blauw Wit was wat doeltreffender. In het eerste kwart wist Farah nog te scoren met een goed afstandsschot. Na het eerste kwart stond het 2-4 en werd Aya vervangen door Janna. Er werd niet veel meer gescoord. Alleen Blauw Wit wist er nog 2 te scoren. Na de rust mocht Aya er weer in als jongen voor Farah. Blauw Wit nam uit en wist meteen de 2-7 te scoren. Meteen had Lotus een antwoord, want bij de volgende aanval wist zij gelijk van afstand de 3-7 te scoren. Heel even werd er niet meer gescoord, maar toen brak de Sporting West dijk door. Blauw Wit liep snel uit naar 3-14. Jammer dat wij niet meer konden scoren in het derde kwart. In het laatste kwart werd er nog maar 1x gescoord. Blauw Wit wist de 3-15 te scoren en dat werd de eindstand.

Na de D2 was het de beurt aan de F2. Die begonnen met aanvoerder Boris, Rixt, Jip en Nicky. Max was de superspeler. Die hadden we niet gelijk nodig. Rixt wist snel de 1-0 te scoren en de 2-3. Pas bij 2-5 kwam Max erin. Groen Geel wist heel gemakkelijk te scoren. Vlak voor rust wist Nicky de 4-18 te scoren. Na de rust had Groen Geel wat gewisseld en dat scheelde. Het werd een echte wedstrijd met kansen en doelpunten aan beide kanten. Rixt met de 5-19, 6-19 en 7-20. Jip met de 8-20 en toen werd er weer gewisseld bij Groen Geel en was de wedstrijd weer voorbij. Groen Geel won uiteindelijk met 8-27. De strafworpen werden wel gewonnen met 3-1.