Schotcompetitie 2018

Deze week zijn we weer begonnen met de schotcompetitie bij de jeugd.

De Jeugd van Kangoeroe tot en met B doet hier aan mee. De spelers moeten in een minuut zoveel mogelijk doelpunten maken. De Kangoeroes schieten van 2,5 meter, de F en E doen dat vanaf 3 meter en de D,C en B vanaf 5 meter. Iedere schutter heeft een vaste afvanger, zodat er zoveel mogelijk geschoten kan worden.

De beste schutter per leeftijdsgroep gaat naar de finale. Van de Amsterdamse clubs komt er een club winnaar. Die finale is tijdens de rust van een League wedstrijd bij Blauw Wit.

Behalve meedoen aan de finale is er ook nog een vrijkaart te winnen voor de zaalfinale in het Ziggo dome.

De E3 was donderdag het eerste team dat de schotcompetitie deed. Daar werd Yanoah de winnaar. Of hij de grote winnaar wordt bij de E is nog afwachten. De E1 en E2 houden vrijdag 26 januari hun schotcompetitie.

Na de E3 waren de D1 en D2 aan de beurt. Hier een spannende strijd tussen 17 deetjes. Wie wordt de grote winnaar bij de D en mag het opnemen tegen de D winnaars van de andere Amsterdamse clubs. Er werd flink gescoord. Het viel niet mee, want ze moesten vanaf 5 meter mikken. Er waren 5 kinderen met 5 doelpunten: Michelle,Luz,Dounia,Lotte en Janna. Maar de grote winnaar met 6 doelpunten werd Mos.

Vrijdags was het de beurt aan de Effies en de Kangoeroes. Ook hier was het weer heel spannend. Bij de Kangoeroes was Suus de grote winnaar met 3 doelpunten.

Bij de Effies is er nog geen winnaar. Dat wordt woensdag pas bepaald, als ook de laatste Effies hebben meegedaan. Vandaag waren er 2 effies met 6 doelpunten. Dag winnaar is Tess met 7 doelpunten. Tess moet dus effies in spanning wachten op woensdag.

 

Woensdag 17 januari houden de C1 en C2 hun schotcompetitie en donderdags de B2 (en B1?).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie