Oefenwedstrijd D2 tegen E1/E3

Donderdag 17 januari speelde de D2 tegen een combinatie van E1 en E3. Voor de E teams was het vooral een training om in 2 vakken te spelen. De D2 is dat al gewend. Zo`n wedstrijd is natuurlijk ook geschikt om nieuwe kinderen vast te laten oefenen. De D2 was compleet met Aya, Ella, Amy,Lotte, Lotus, Farah, Janna en Luna. Extra speler was Emilija. Zij is nieuw bij Sporting West, hoewel we haar al de nodige jaren kennen van de Zeeheld.

Bij de E1 was Paul er niet. Het team met Emily, Fionnuir, Noor, Olivier en Joanie werd aangevuld met Luka en Jesse uit de E3 en Sylvie uit de D1. Voor de E3 kinderen was het natuurlijk ook weer eens leuk om een wedstrijd te spelen. Zij spelen nog geen competitie, maar vallen al wel in of spelen oefenwedstrijden.

Om precies 17.30 floot scheidsrechter Joost af en begon de wedstrijd. De E1 nam brutaal een 2-0 voorsprong door doelpunten van Olivier. Lotte wist er ook 2 te scoren, maar tussendoor had Noor nog gescoord met een doorloopbal. De rust werd 3-2. Na de rust nam de D2 een voorsprong via Farah en Lotus. Maar toen begon de E weer te scoren. Via Sylvie en Emily werd het uiteindelijk 6-4 voor de E.

Een leuke oefenwedstrijd. Zeker leerzaam voor de nieuwe en E kinderen.