D2 uit tegen DKV Victoria

Zaterdag 20 januari moest de D2 in Diemen spelen tegen DKV Victoria D2. De heen ontmoeting werd dik verloren en ook op het veld werd er 2x erg dik verloren, maar dat was hun D1. Dit keer dus tegen de D2. We begonnen met aanvoerder Aya als jongen samen met Janna,Lotus en Mos in de verdediging. Eerste aanvallers waren Sylvie,Lotte,Farah en Ella. Ella mocht als jongen spelen. Reserves waren Pieter en Jelle.

Het begon met kansen aan beide kanten. De spelers van DKV leken allemaal wel wat groter, maar er werd geknokt voor elke bal. DKV kwam in het eerste kwart wel op voorsprong, maar de D2 ging steeds beter spelen. Er werd goed uitverdedigd en we konden ook wat langer aanvallen. De gelijkmaker van Farah en zelfs de 1-2 van Lotte vielen nog in het eerste kwart. In het tweede kwart bleven we iets beter. Lotus wist zelfs een goede aanval af te ronden met een mooi doelpunt:1-3. Maar daarna werd DKV weer iets sterker. Er werd nog wel geknokt voor elke bal, maar DKV kreeg alweer wat kansen en uiteindelijk wisten ze voor de rust weer gelijk te komen. Ruststand 3-3. Na de rust kansen aan beide kanten. Pieter en Jelle waren er in gekomen voor Sylvie en Mos. Zeker in het derde kwart konden we veel aanvallen en werd er goed verdedigd en veel ballen onderschept. Na 3 kwart was het nog steeds 3-3. En dat bleef het nog heel lang, maar de grote inzet werd niet beloond. De energie raakte toch een beetje op en in de laatste minuten wist DKV Victoria er toch nog 2 in te schieten. De wedstrijd werd wel verloren met 5-3, maar het was dit keer niet verdiend. We speelden namelijk een hele goede wedstrijd.