Team van het jaar 2017: de D1

Zaterdag 23 december was de D1 team van het jaar bij Blauw Wit-PKC. Een hele belangrijke wedstrijd. PKC stond nog ongeslagen bovenaan en Blauw Wit stond vijfde en vecht voor een plaats bij de eerste vier. De eerste vier gaan na het seizoen door in de kruisfinales voor een plekje in de zaalfinale. Niet alleen onze D1 was er, maar ook de D2 van Blauw Wit. Een bekende tegenstander van de D1, want ze speelden al 3x tegen elkaar dit seizoen. Maar ook de NOS was aanwezig om onze D1 en de wedstrijd vast te leggen voor Studio Sport. De D1 mocht mee oplopen met PKC en die waren dan ook gelijk de favorieten van de D1. Wie Studio Sport heeft gekeken heeft kunnen zien hoe onze D1 PKC stond aan te moedigen en bij elk punt van PKC enthousiast stond te juichen. PKC stond de hele eerste helft achter, pas bij de ruststand van 18-19 stonden ze voor het eerst voor. Zouden de aanmoedigingen van onze D1 ze net dat beetje extra energie hebben gegeven dat ze in de tweede helft uit liepen om met 24-29 te winnen? Na de wedstrijd werden er nog even handtekeningen verzameld: van PKC natuurlijk.

de tv beelden

Sfeerbeelden van de D1

sw d1 team van het jaar bij bw 171223 (1)

Het volgende team van de week bij Sporting West is de D2. Zouden die met net zoveel enthousiasme ons eerste naar de overwinning kunnen schreeuwen?!

Datum              tijd       Wedstrijd                                             team

Zondag 21-01-2018       14.30    Sporting West-ALO 1                           D2

Zondag 28-01-2018       14.35    Sporting West-Haarlem                         E2/E3