Zaterdag 14 oktober

Met de E2,D2 en Kangoeroes.

d2 uit tegen rapid 171014 (1)

De korfbaldag begon al om 8 uur met het verzamelen van de E2. Die moesten namelijk al om 9 uur

In Haarlem tegen Haarlem spelen. De tegenstander was zonder puntverlies kampioen geworden, terwijl ook de E2 in uitwedstrijden nog ongeslagen is.

We hadden geen wissels. Julian was de aanvoerder en samen met Daniël, Rixt en Irma begon hij aan de wedstrijd. Een leuke wedstrijd, waarin we via Rixt op voorsprong kwamen. Haarlem wist weer gelijk te maken en na een kwart was het 1-1. In het tweede kwart weer een doelpunt van Rixt, 1-2 en na de gelijk maker weer een doelpunt van Julian. Met rust stonden we met 2-3 voor. In de tweede helft wist Daniël de voorsprong zelfs te vergrote tot 2-4. In het laatste kwart begon het toch wel een beetje zwaar te worden zonder wissels. Er kwamen wel kansen, maar die gingen er niet meer in. Haarlem wist er wel 2 te maken, zodat de eindstand 4-4 werd. De E2 is in uitwedstrijden dus nog steeds ongeslagen.

Irma mocht gelijk doorlopen naar de buren van Haarlem. Daar moest de D2 spelen tegen Rapid.

Met invallers Irma en Sylvie was de D2 weer compleet met 8 spelers.

In de aanval begonnen Lotus, Janna en de “jongens” Aya en Sylvie. In de verdediging stond aanvoerder Lotte, Ella en de “jongens” Irma en Farah.

In het eerste kwart ging de score wel erg hard voor Rapid. Na de nodige aanwijzingen aan de D2 spelers en ook wat andere tactiek van Rapid ging het gelukkig wat beter. De ruststand werd 12-0 voor Rapid, dat uiteindelijk ruim met 22-0 wist te winnen. In de zaal worden we hopelijk wat beter ingedeeld met teams die beter passen bij onze ervaring en leeftijd.

Na de wedstrijd gingen Lotus, Lotte, Farah, Ella en Aya gelijk weer naar het Sporting West veld. Daar was om 12 uur een inlooptraining voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 3, de Kangoeroes.

Samen met Ruud hebben ze daar een hele leuke training gegeven. Het was dan ook schrikken dat het al kwart over 1 was, zo snel ging de tijd.