zaterdag 6 mei

Vandaag speelde de E2 in Haarlem, De F2 thuis, de F3 bij groen geel, De E1,D2, D1 en B1 thuis.

De E2 begon de dag in Haarlem. Zonder Luna, maar met Farah, Lotus, Lotte, Janna en Sylvie. Ze hadden daar een bliksemstart. Via snelle uitbraken konden Farah, Lotte, Janna en opnieuw Farah voor een 0-4 voorsprong zorgen. Daarna werd het meer een wedstrijd. De rust werd wel 0-4. Na rust werd het door Sylvie 0-5. Haarlem deed wat terug, maar Janna wist 1-6 te scoren. Hierna kwam Haarlem weer terug tot 3-6, maar het laatste punt was voor ons: Sylvie was de maker.

De strafworpen werden wel verloren:2-1

 De F3 moest in Wormer spelen tegen Groen Geel. Coach was dit keer Heero en spelers waren aanvoerder Julian, Nicky, Boris, Milijne, Rixt en Lasse.

Waaide het daar zo hard of begon Groen Geel als een orkaan. Ze stonden in ieder geval met rust al met 10-0 voor. Hoe zou dat aflopen? Nou, de tweede helft hadden wij die wind blijkbaar mee, want die werd met 1-3 gewonnen door doelpunten van Lasse. Julian en Milijne waren topverdedigers, maar Groen Geel was gewoon veel te sterk voor de F3. De strafworpen werden met 3-1 verloren. Hier wist Rixt te scoren.

Terwijl de F3 in Wormer speelde mocht ook de F2 in ons eigen park spelen tegen Triaz. Na een minuut stilte begonnen we met aanvoerder Tan, Jairo, Mina en Chiara. Sam was onze superspeler. Hij mocht er helaas al snel in. Triaz had een hele goede speler, die ze van alle kanten inschoot in de eerste helft. Triaz stond dan ook met 0-8 voor met rust. Na de rust gingen we wel beter spelen en kreeg hij het ook moeilijker. Sam redde de eer met de 1-9 in het derde kwart. In het vierde kwart zagen we Jairo zelfs ballen blokken. Mina wist toen ook te scoren (2-12). Uiteindelijk werd het toch 2-15 voor Triaz.

De strafworpen werden wel door ons gewonnen met 1-0. Hier zagen we Tan scoren.

DSCF5996

Na de F2 kwam de E1 in het veld en mocht Ruud zijn tweede wedstrijd fluiten. De E1 Wist ruim te winnen van Oranje Nassau: 12-6. De strafworpen werd een gelijk spel: 4-4.

e1 thuis tegen oranje nassau 170506 (1) - kopie

Hierna mocht Ruud naar het andere veld om zijn derde wedstrijd te fluiten. De D2 moest tegen EKVA. Aanvoerder Britt begon samen met Lisa, Isabelle en Luar in de aanval. Eerste verdediging was Sylvie, Lola, Tika en Noëmie. De D2 kwam in het eerste kwart via Lisa op 1-0. De D2 was sterker dan EKVA. EKVA kwam bijna niet in hun aanvalsvak, zo goed werd er verdedigd. De kansen waren voor de D2, maar helaas voor rust geen doelpunten meer. Na rust eigenlijk hetzelfde beeld. Chaim was er nog ingekomen voor Sylvie. De D2 wist goed te verdedigen en EKVA kwam niet aan aanvallen toe. Maar toen zakte de D2 weg. EKVA wist aan het einde van het derde kwart gelijk te komen. We kregen nog wel kansen, maar in het laatste kwart werd EKVA toch wat beter en wisten zelfs nog 2x te scoren. Zo werd de eindstand toch wel onverwacht 1-3.

d2 thuis tegen ekva 170506 (18)

Hieronder ook nog wat sfeerbeelden van de D1 en B1:

d1 thuis tegen groen geel 170506 (1)

b1 thuis tegen dkv (1 van 8)

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord