Zaterdag 27 mei

Vandaag met de F2, E2, E3, E1,F3 en D2.

Hemelvaart weekend. Dus veel afmeldingen en invallers.

Dat begon al met de F2. Die moesten in Diemen spelen tegen DKV Victoria. Milijne en Nicky waren de invallers en samen met Jairo en Sam ook doelpuntenmakers. In de eerste helft ging het nog gelijk op en stond het 5-4 voor DKV Victoria. Na de rust liep het iets anders en werd er toch ruim met 11-5 verloren.

Gelijk met de F2 vertrok de E2 naar Alphen. Het leek wel of iedereen naar Alphen wilde om naar de E2 te kijken zo druk was het. Dit keer een E2 met aanvoerder Sylvie, Lotte en invallers Mos en Pieter. Dus 2 meisjes en 2 jongens en geen hesjes nodig.

We begonnen goed. Veel kansen, maar het duurde wel even voordat er 1 in ging. Mos brak de ban met 3 doelpunten. Via 0-4 werd het 0-6 met rust. We zouden in die warmte wat meer rond spelen en wat rustiger aan doen. Dat lukte niet helemaal. Via 0-12 werd het uiteindelijk 0-15. Doelpuntenmakers:

Sylvie 3x, Mos 8x en Lotte 4x.

Bij de strafworpen zagen we maar 1 doelpunt: winst met 0-1.

Gelijk weer naar Amsterdam, want daar moest de E1 spelen. Mos, Lotte en Pieter moesten daar ook weer spelen. Maar eerst even uitrusten en de E3 aanmoedigen.

Die moesten tegen BEP spelen. We zagen ze in de hitte met 12-5 winnen.   De strafworpen werden 2-2.

Toen mocht de E1. Hun tweede wedstrijd eigenlijk, want we zagen Lotte, Pieter en Mos al bij de E2, Olivier bij de E3 en Luka had al meegespeeld bij de D1.

Ze begonnen goed, kregen kansen, kwamen voor met 1-0 en 2-1. Maar toen begon vermoeidheid en warmte een rol te spelen. Ze bleven knokken, maar KVA kwam voor en wist de wedstrijd met 9-12 te winnen. Toch complimenten voor de spelers. De strafworpen werden wel gewonnen:3-2.

Na de E1 stond de F3 al te wachten. Aanvoerder was dit keer Julian. Samen met Nicky en Milijne, hun tweede wedstrijd van vandaag en Boris begon hij aan de wedstrijd. Eerste wissel was Paul en het werd ook zijn tweede wedstrijd.

Tegenstander Purmer kon kampioen worden en begon dan ook met aanvallen. We kwamen er nog effies niet uit, maar er werd niet gescoord. Sterker, toen wij konden aanvallen kwamen we via Nicky op 1-0. Purmer wist gelijk te maken, maar opnieuw Nicky bracht ons op voorsprong in het eerste kwart. Purmer wist weer gelijk te maken en we sloten het eerste kwart zonder superspeler af. In het tweede kwart kwamen we via Milijne weer voor:3-2. Na de gelijk maker weer een voorsprong. Dit keer via Boris. Die 4-3 werd ook de rust stand. Na de rust bracht Purmer extra versterkingen in en toen was het voor ons niet meer te doen. Snel werd het 4-7 en toch de superspeler. Purmer wist met 4-11 te winnen. De strafworpen werden 1-4 voor Purmer. Al met al een goede wedstrijd van de F3 en dit geldt eigenlijk ook voor de F2. Ze gaan steeds beter spelen. Er wordt steeds beter verdedigd en samen gespeeld. Het scoren gaat ook steeds beter. Bij de F2 vanmorgen 4 doelpuntenmakers, bij de F3 drie. Jammer dat de competitie alweer voorbij is.

Na de D2 vierde de D2 nog een feestje. Na de 2-6 overwinning bij Furore zijn ze kampioen geworden.