In memoriam Andrea Kist

Op 3 mei kregen wij het trieste bericht dat Andrea Kist, op 68 jarige leeftijd, eerder die dag is overleden.

Andrea werd op haar 9e lid van Westerkwartier en korfbal heeft sindsdien een wezenlijk onderdeel van haar leven uitgemaakt.Als speelster heeft zij op clubniveau het hoogst haalbare behaald en dat was vele jaren spelen op hoofdklasse niveau.

Westerkwartier bracht haar niet alleen het spelen op topniveau maar ook haar grote liefde Paul. Na meer dan 50 actieve korfbaljaren heeft Andrea een punt gezet achter haar carrière. De laatste periode van haar carrière speelde zij in een hecht team waarbij winnen belangrijk was maar de gezelligheid ook aanwezig moest zijn. Zij was dan ook vele jaren een van de organisatoren van het gezellige weekend weg met het team.

Na het beëindigen van haar actieve carrière was zij nog heel vaak op het veld om te kijken naar wedstrijden waarbij de gezelligheid ook niet ontbrak.

Andrea heeft naast het korfballen ook op andere vlakken veel betekent voor de vereniging. Zij was de stille kracht achter Paul in de lange periode dat hij voorzitter was van de vereniging. Daarnaast heeft zij ook vele jaren deel uitgemaakt van de TC. Haar korfbalervaring in combinatie met haar opgeruimde karakter was zeer waardevol voor de commissie. Zijdelings was zij tot afgelopen zaalseizoen nog betrokken bij de TC omdat zij er voor zorgde dat de zaaldiensten werden ingevuld.

Wij verliezen in Andrea een zeer betrokken en gewaardeerd lid van de vereniging en zullen haar missen langs de lijn. Wij wensen Paul, Marleen, Niels en Yannick heel veel sterkte bij het verwerken van dit zware verlies.

Het bestuur

AndreaAndrea tekst rouwkaart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie