Zaterdag 22 april: De F3

De F3 moest vandaag in Purmerend spelen tegen Purmer. Alweer de tweede echte wedstrijd voor de F3. We moesten wel in uit shirts spelen, want Purmer heeft ook wit met rood. Gekozen werd voor een blauw shirt.

Milijne was het enige meisje en was ook maar gelijk de aanvoerder. Samen met Sam, Boris en Nicky begon ze aan de wedstrijd. Jairo was de eerste wissel.

Purmer was in de zaal al kampioen geworden bij onze F1. Een sterke tegenstander dus. En zo begonnen ze ook. In het eerste kwart kwamen ze al snel op 3-0. Jairo mocht er dus in als superspeler. Purmer liep in het eerste kwart uit naar 6-0. In het tweede kwart mochten we dus allemaal blijven spelen. We gingen gelukkig wat beter spelen en kwamen ook aan aanvallen toe. Een goede aanval van ons werd afgerond door Milijne, zodat we op 6-1 kwamen. Purmer bleef wel sterker en bij rust stonden ze op 10-1.

In de tweede helft kregen we veel meer kansen, maar die gingen er niet in. Schoten van Jairo en Sam misten nog een beetje de richting, maar kwamen wel steeds dichter bij en ook Milijne en Nicky kwamen vaak goed vrij bij de korf. Purmer liep wel verder uit: 13-1 na drie kwart wedstrijd. In het laatste kwart werd er nog weer beter verdedigd en ook meer aangevallen. Purmer wist nu nog maar 2 keer te scoren. De eindstand werd zo 15-1.

De strafworpen werden wel met 2-3 gewonnen. Hier zagen we doelpunten van Boris en Jairo.

Maar de meeste doelpunten werden na de wedstrijd gescoord. Nicky ging er nog even voor staan en liet zien waarom hij de schotcompetitie gewonnen heeft. Met 10 doelpunten achter elkaar gaf hij nog even een leuke afsluiting van deze wedstrijd en een applaus van al het publiek. Nu nog in de wedstrijd Nicky!