zaterdag 4 februari

Dit keer een laat programma.

De dag begon met de inlooptraining en de E2. Daarna mocht de D2 nog spelen.

Om 13.30 begon de inlooptraining voor Effies en Kangoeroes.

Veel Effies, maar ook weer de nodige nieuwe kinderen. Trainers waren dit keer Britt, Sacha, Isabelle en Agata. Ze deden weer spelletjes met de kinderen en later mochten de effies ook een echt wedstrijdje spelen, terwijl de Kangoeroes nog doorgingen met spelletjes.

Om 14.45 uur begon de E2 met hun wedstrijd tegen Vlug en Vaardig. Ze begonnen goed tegen de nog ongeslagen koploper. Sylvie was jongen samen met aanvoerder Lotte. Het viertal werd compleet gemaakt met Janna en Farah. Na 10 minuten spelen stond het 2-0.

Echter na de time out een andere wedstrijd. Heel snel stond het al 2-6 en er was geen houden meer aan. Er werd met maar liefst 5-16 verloren. Dit keer had Lotus de pech dat haar doelpunt net buiten de tijd was en niet meer telde.

Na de E2 mocht de D2 aantreden. Ella, Britt, Isabelle en Agata mochten als eerste aanvallen, terwijl Lola, Tika, Twan en Noëmie moesten verdedigen.

Wissels waren Chaim, Sylvie en Sacha.

Ook nu was het begin goed. We kwamen 0-2 achter maar Britt wist het toch weer even spannend te maken. Met rust was het echter alweer 1-6. In de tweede helft viel ook ons tweede doelpunt. Lola wist 2-10 te scoren en dat was ook de eindstand.