Zaterdag 18 februari

Vandaag de wedstrijden van de E2 en de D2. De E2 moest naar VZOD en de D2 bleef in Amsterdam om in de Pijp tegen Triaz te spelen.

De E2 moest tegen de E2 van VZOD spelen. Lotte was er niet bij. We begonnen dan ook met aanvoerder Luna, Janna en als jongens Farah en Lotus.

Ook bij VZOD zijn ze druk bezig met het opleiden van nieuwe scheidsrechters. We kregen dan ook een scheidsrechter in opleiding.

Het eerste kwart was VZOD veel sterker. Ze wisten 5x te scoren, waarvan wel 1 in eigen korf. We stonden na 10 minuten dus met 4-1 achter. Sylvie kwam er nu in voor Janna en ook bij VZOD waren de nodige wissels. We kregen een hele andere wedstrijd. We waren veel sterker dan VZOD. Via Luna, Farah 2x en Sylvie kwamen we zelfs op 4-5 met rust. Na de rust de nodige wissels. Lotus had gestreden als jongen tegen een hele goede heer en zat er wel een beetje doorheen. Janna wist ons nog op 4-6 te brengen, maar VZOD kwam terug en voor en na 3 kwart was het al 8-6. De nodige versterkingen werden weer gedaan bij VZOD en we kwamen er niet meer aan te pas. VZOD liep uit naar 11-6.

e2 uit tegen vzod 170218 (1)

Na de E2 snel naar sporthal de Pijp. De D2 moest daar tegen Triaz spelen. De D2 was bijna compleet. Alleen Fadel ontbrak vandaag.

Zo konden we beginnen met 2 wissels: Isabelle en Lola. In de aanval hadden we aanvoerder Britt, Twan, Ella en Agata. In de verdediging Noëmie, Chaim, Lisa en Tika.

Triaz was wel beter, maar er werd gestreden voor elke bal. In het eerste kwart kwam Triaz op 2-0. Probleem bij ons is het uitverdedigen. We krijgen de bal eigenlijk te moeilijk in de aanval en dat was vandaag ook weer zo. Er werd best goed verdedigd. Tika had bijna alle rebounds en dan…

In het tweede kwart eigenlijk hetzelfde verhaal. Ook nu wist Triaz 2x te scoren,zodat de ruststand 4-0 werd. In de tweede helft wat meer kansen voor ons, maar uiteindelijk vielen de doelpunten weer aan onze kant. Lola was er in de rust ingekomen voor Lisa en Isabelle mocht Ella vervangen. Triaz liep uit tot 9-0 en dat werd de eindstand. Helaas geen doelpunten.