Zaterdag 11 februari

Het was weer winter in Nederland met sneeuw en vorst. Maar de E2 ging toch naar Haarlem en de D1 mocht OKV ontvangen in de strijd om de titel.

De E2 moest het doen zonder Lotus en Farah. Vaste invalster in de E2 is Joanie en ook vandaag was ze weer van de partij.

De E2 begon met aanvoerder Sylvie en Lotte als jongens, Joanie en Janna waren de meisjes en Luna de eerste wissel. Het werd een spannende eerste helft. Er werd heel goed gespeeld, overgenomen, verdedigd en ook het eerste doelpunt was voor ons via Sylvie. Na 10 minuten stonden we dus, met 0-1 voor. Na de eerste time out ging Joanie aan de kant voor Luna. Haarlem kwam nu gelijk en eigenlijk was dat ook wel terecht, want de ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd. De rust werd dan ook bereikt met een 1-1 stand. Maar na rust ging het mis voor ons. Haarlem wist 3x te scoren. Ons spel werd slordiger met veel onnodig balverlies. Gelukkig wisten we ons in het laatste kwart wel weer te herstellen, maar de achterstand was al te groot. We kregen weer de nodige kansen, maar het enige doelpunt dat gemaakt werd was voor Haarlem. Eindstand dus 5-1 voor Haarlem. De strafworpen werden wel door ons gewonnen met 1-4.

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157680220915855

 

Snel door de sneeuw weer terug naar de Sporthal, waar de D1 al op ons stond te wachten.

Die D1 moest tegen OKV. Vorige keer werd daar met 8-2 ruim van verloren. Vorige week wist OKV als eerste team ook van de nog ongeslagen koploper Atlantis te winnen. De D1 wist dus dat ze aan de bak konden in deze topper om misschien nog de eerste, maar zeker wel de tweede plaats in deze poule.

Dat moesten ze doen zonder Tomasa en Niamh, terwijl Merlijn niet helemaal fit was en Damia maar een halve wedstrijd kon spelen. Gelukkig was de D2 vrij en konden Britt en Twan wissel zitten.

De D1 begon met Merlijn, Julius, Carice en Damia in de aanval. De eerste verdediging werd gevormd door Luz,Sacha, Damian en Zohara als jongen. Het eerste kwart was heel spannend. Kansen aan beide kanten, maar alleen Julius wist te scoren, Bij de functie wissel stond het 1-0. Na de functie wissel werd de D1 sterker. Sacha wist de 2 en 3-0 te maken en vlak voor tijd wist Damian zelfs de 4-0 te maken. In de rust viel Damian geblesseerd uit en werd vervangen door Twan. Damia moest weg en Britt kon haar vervangen. De D1 ging nog even door met scoren. Via Merlijn werd het 5-0. OKV wist nog wel wat terug te doen, maar weer Merlijn bracht de stand op 6-1. Vlak voor de functie wissel was het nog Julius met de 7-1. De wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld. De D1 wist via Zohara en Luz nog op 9-1 te komen. De 10 werd niet meer gehaald. Een goede wedstrijd van de D1 en een revanche op de eerdere nederlaag.

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157676598725124

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord