Oefenwedstrijd F2 tegen Blauw Wit

Woensdag 15 februari was de return tegen Blauw Wit. Na de winst vorige keer stonden we weer tegenover elkaar,

De F2 bestond dit keer uit 6 spelers. Nieuw waren Boris, Gilles en Milijne. Sam, Jairo en Niña waren er vorige keer ook al bij.

We begonnen met aanvoerder Milijne, Sam, Jairo en Boris. Kansen over en weer, maar lang geen doelpunten. Blauw Wit wist in het eerste kwart wel op 1-0 te komen. In het tweede kwart kwamen Niña en Gilles erin voor Sam en Milijne. Toen werd er gelijk ook meer gescoord. De 1-1 door Gilles, gelijk weer 2-1, maar Jairo wist 2-2 te maken en via opnieuw Gilles kwamen we voor rust op 2-3. Na de rust werd wat minder doelpunten. Alleen Jairo wist voor ons te scoren en omdat ook Blauw Wit maar 1 keer wist te scoren stonden we na 3 kwart nog steeds voor. Nu met 3-4. In het laatste kwart stonden Niña, Sam, Gilles en Boris weer in het veld. Nu ging het weer hard. Gilles met 3-5 en 3-6 en Jairo met de 3-7. Het laatste doelpunt was voor Blauw Wit. Met 4-7 gewonnen dus.

Op het veld krijgen we een F2 en F3. Na de wedstrijd konden de kinderen horen in welk team ze komen.

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157676867169123

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord