Zaterdag 14 januari 2017

Vandaag werd er weer winters weer verwacht, maar gelukkig bleef het bij onweer en hagel. De wedstrijden gingen dus gewoon door.

Het begon met de eerste wedstrijd van de F2 en na de E2, E1, E3 en F1 eindigen we met de D1.

De dag begon met het oefenuurtje voor Kangoeroes en F2/F3.

De F2 speelde een oefenwedstrijd tegen de F2 van Blauw Wit. Die kinderen waren wat later, zodat we begonnen met een onderling wedstrijdje. Maar toen de Blauw Wit kinderen er waren begon het echt voor de F2.

De kinderen van de F2 speelden hun eerste echte wedstrijd met de volgende spelers: Aanvoerder Mina en Niña waren de meisjes en de jongens waren Jairo, Tan, Nicky en Sam.

Niña en Jairo waren door coach Sacha aangewezen als de eerste wissels. We hadden ook 2 scheidsrechters; Molly de eerste helft en Sam de tweede helft. De F2 kwam snel op voorsprong via Mina, maar Blauw Wit kwam weer gelijk. Tan maakte 2-1 en toen liepen we via Mina uit tot 4-1. Dat werd ook de ruststand. In de tweede helft scoorden Sam en Jairo de 5-1 en 6-1. Blauw Wit kwam weer terug tot 6-3, maar het laatste punt was weer voor Mina en zo wonnen we met 7-3. Dit smaakt naar meer toch?

sw f2 tegen bw 170114 (2)

Na de F2 was het de beurt aan de E2 en de E1.

De E1 moest tegen de koploper Roda. Tot de rust kon de E1 goed volgen. De ruststand werd 5-5. In de tweede helft een hele andere wedstrijd. Roda wist maar liefst 11x te scoren en zo werd het 5-16.

sw e1 tegen Roda 170114 (1)

De E2 speelde ook een spannende wedstrijd. Ook hier ging het gelijk op. De wedstrijden tegen OKV waren al het hele seizoen spannend. Dit is de 5e keer dat we tegen ze speelden en steeds was er maar een klein verschil. Ook vandaag, maar nu was OKV met 6-7 een doelpunt beter.

sw e2 tegen okv 170114 (3)

Na de E1 en E2 was het de beurt aan de E3 en de F1.

De E3 is in kampioensrace en dat blijven ze. WWSV kon in het begin nog partij geven. De ruststand was 3-1. Na de rust werd de E3 steeds beter en konden ze uitlopen naar 6-1.

sw e3 tegen wwsv 170114 (1)

De Effies maakte het ook spannend tegen koploper VZOD. Ze kwamen snel met 3-0 voor na 2x scoren door Irma en 1x Daniël. Na die 3-0 werd het een wedstrijd. VZOD mocht natuurlijk een superspeler inzetten en die zou er steeds in en uit gaan. Via 3-0, Gabriël 4-1, Irma 5-2,6-2 en 7-4. De ruststand werd 7-5. Na de rust werd het snel 7-7. Lasse met 8-7,Irma met 9-8 en 10-9 hielden ons aan de goede kant van de score, maar die laatste minuten….duurde te lang want VZOD kwam op 10-11 en wonnen dus deze wedstrijd.

sw f1 tegen vzod 170114 (1)

De laatste wedstrijd was voor de D1. Ook zij moesten tegen VZOD en dat werd een ruime 8-3 overwinning.