Voortgang veld (3)

De gebeurtenissen volgen elkaar nu snel op. Afgelopen maandag en dinsdag is de grond verder afgegraven, is er worteldoek gelegd, is drainage aangelegd en is een deel van de betonrand verwijderd. Daarna is er een flinke hoeveelheid zand gestort als eerste onderlaag voor de nieuwe velden. Inmiddels zijn ook de tegels en stoepranden gearriveerd die straks, zowel aan de kantine zijde als bij de bomenrij, als afsluiting van de grasmat zullen dienen. Helaas is bij na-meting geconstateerd dat het huidige veld aan de linkerzijde (staande met de rug tegen het Ladderhuis) enigszins afloopt. De goedkeurende instantie (ISA) heeft aangegeven dat zij geen akkoord geeft als dat niet wordt opgelost. Er moet nog door een creatieve geest een oplossing voor worden verzonnen, maar dat gaat ongetwijfeld lukken.

img_0356  img_0358

img_0359  img_0364

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie