oefenwedstrijden 2 en 3 november

Woensdag 2 november was de eerste oefenwedstrijd in de zaal. Gelijk een klassieker tussen Sporting West en Luto. Bij Sporting West speelden Britt, Agata, Ella en Lotus. Het team van Luto bestond dit keer uit Farah, Noëmie, Sylvie en Isabelle. Sporting West begon al gelijk sterk. Het bleef nog wel lang 0-0. Het eerste doelpunt leek uit een door scheidsrechter Folkert gegeven strafworp te moeten komen, maar helaas werd die gemist. De rebound werd wel gescoord door Ella. Het eerste kwart eindigde dan ook met 1-0. In het tweede kwart bleef Sporting West sterker. Britt wist 2-0 te scoren wat de ruststand werd. Na de rust kwamen er ook meer kansen voor Luto. Sylvie wist de eer te redden voor Luto, maar Sporting West wist in de tweede helft nog 3x te scoren.

Deze wedstrijd was natuurlijk ook echt een oefenwedstrijd. Voor Farah, Lotus (E4) en Noëmie (D2) was het hun eerste echte wedstrijd. Het resultaat was dan ook minder belangrijk. Veel leuker was om te zien dat de nieuwe spelers gedurende de wedstrijd het spel steeds beter door kregen en ook beter gingen spleen.

Donderdag speelden de E1 en de E2 tegen elkaar. De E2 was vermomd als Blauw Wit en dat bleek niet zo handig. De E1 kreeg daardoor extra motivatie en vleugels.

De E1 was compleet met Luka, Michelle, Dounia, Jelle, Pieter en Mos. Bij de E 2 speelden Luna, Janna, Sylvie, Lotte en de 2 debutanten Lotus en Farah. Lotus en Farah hadden de dag ervoor hun wedstrijd debuut gemaakt en nu dus in de E2.

De E1 was dit keer nog veel sterker en wist de wedstrijd ruim te winnen.

 

S0014621-2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie