Zaterdag 3 september

Zaterdag 3 september begon al om 9 uur. De F1 en de E1 waren de eerste teams die voor het eggie gingen spelen.

De F1 begon met coach Heero tegen Roda. Een nieuwe coach met een nieuw team bestaande uit Gabriel, Daniel, Lasse, Tess en Rixt. Het werd een leuke wedstrijd. Er werd al erg goed overgespeeld. Ook werd er al veel meer geschoten dan afgelopen woensdag. Het verdedigen ging al veel beter. Kortom een veel betere F1 dan afgelopen woensdag. Vier van de vijf kinderen wisten vandaag zelfs te scoren. De F1 wist dan ook verdiend met 5-3 te winnen.

sw f1 tegen roda 160903 (1)

 

Gelijk met de F1 speelde de E1 een hele spannende wedstrijd. De E1 kennen we als de vorige E2 met Michelle, Luka, Dounia, Mos en Pieter. Jelle is er als versterking nog bij gekomen en ze mogen in een klasse hoger laten zien wat ze waard zijn. In deze wedstrijd werd er heel goed verdedigd door beide teams. Tot in de tweede helft bleef het 0-0. Maar 2 minuten waren genoeg voor Mos om 2x te scoren. Uiteindelijk wist de E1 dus met 2-0 te winnen. Een goede start dus voor coaches Lisse en Vitoria met hun E1.

 

sw e1 tegen ovvo 160903 (2)

 

Na de E1 en F1 was het de beurt aan de D1. Dit team was vandaag al super in vorm. Helaas voor Rapid, die er helemaal niet aan te pas kwam. Er werd dan ook flink gescoord door onze D1 en bij het slotsignaal stond het 18-1. Deze gala voorstelling is bijna helemaal terug te zien, dus voor wie nog een keer wil nagenieten.

sw d1 tegen rapid 2e helft 03092016

 

Na de D1 was de C1 aan de beurt. Ze mochten tegen de Vinken spelen. Het na 2 doelpunten wisselen van functie was even wennen, maar werd deze wedstrijd al flink geoefend. De C1 wist met 11-2 te winnen. En ook deze wedstrijd is weer geheel terug te zien:

sw c1 tegen de vinken 2e helft 03092016

 

De B2 mocht het vervolgens opnemen tegen Groen Geel. Ook hier een bliksemstart. De B2 stond met rust met 9-0 voor. Uiteindelijk werd het 14-3.

sw b2 tegen groen geel 1e helft 03092016.MTS

sw b2 tegen groen geel 2e helft 03092016.MTS

 

Als laatste jeugdploeg mocht de B1 spelen. De druk op dit team werd natuurlijk vergroot, want zouden ze ook de punten thuis kunnen houden? Ze mochten tegen OKV en we kregen een heel kleur pallet aan shirtjes: Wit, Rood, Blauw en ook nog zwart. Gelukkig wisten de spelers elkaar wel te vinden. De B1 stond bijna de hele wedstrijd voor, kwam vlak voor tijd toch nog met een punt achter, maar wist de laatste 2 doelpunten te maken en met een punt verschil toch de punten thuis te houden:7-6.

sw b1 tegen okv 1e helft 03092016.MTS

sw b1 tegen okv 2e helft 03092016.MTS

Er moesten ook nog 3 jeugdploegjes uit spelen.

De D2 moest al om 8 uur verzamelen. Dit is een nieuw team. Een aantal kinderen met veel ervaring, iets minder ervaring en nog geen ervaring.

Voor de coaches is het ook nog nieuw. Coaches zijn Fadel, Roef en Pim. Vandaag waren Roef en Pim mee met Lola, Britt, Twan, Chaim, Tika, Agatha, Ella en Isabelle. Ze moesten naar Velzen om daar tegen DKV te spelen. Helaas werd er ruim verloren, maar deze ploeg kan alleen maar beter gaan spelen.

De E2 moest naar Swift. Coach Danielle mocht het vandaag doen met Luna, Sylvie, en Janna. Irma is nieuw en Olivier was mee als invaller. Er werd ruim gewonnen. Sylvie was vandaag op schot met 8 doelpunten. Eindstand werd 3-12.

`s Middags mocht de E3 naar WWSV. Coach Molly moest Paul nog wel missen, maar Fionnuir, Noor, Emily, Joanie en Olivier waren er wel.

Vorig jaar met de F1 wisten we niet te winnen van WWSV en ook de E3 lukte dat vandaag niet. Er werd met 3-1 verloren.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie