De F1 tegen Furore

Zaterdag 4 juni moest de F1 tegen Furore spelen. De laatste wedstrijd van het seizoen, waar vooral de eer op het spel stond.

 

f1 thuis tegen furore 160604 (1)

 

 

Voor Sylvie was de doelstelling zelfs om zonder punt verlies het seizoen af te sluiten.

Het was weer erg warm toen de effies moesten spelen. We begonnen met aanvoerder Joanie, Paul, Janna en Luna.

De laatste weken is Joanie erg op schot en dat weet Furore na vandaag ook. 1-0,2-0,3-0. Met superspeler wist Furore 3-1 te maken en daarna weer 4-1 door… Joanie. Met superspeler ging Furore weer verder. De 5-2 kwam van onze topscoorder Janna, die  wat topscoorder betreft serieuze bedreiging heeft gekregen van Joanie. Er werd dus volop gescoord en dan houdt zo`n scheidsrechter het niet altijd even goed bij, maar nu stonden we weer gelijk wat score betreft. Het tweede kwart kon beginnen. Sylvie en Olivier kwamen erin voor Joanie en Paul. Olivier wist de 6-2 te maken, Sylvie de 7-2 en toen kwam Furore weer in de wedstrijd en terug tot 7-5. Weer verder zonder de superspeler, maar ook weer snel met, want Luna scoort de 8-5. Rust.

We wisten steeds op 3 doelpunten verschil of groter te komen, maar met Superspeler liep Furore toch weer in. Met die warmte valt het ook niet mee om met 4 tegen 5 te moeten spelen. De tegenstander heeft er steeds 1 over en als die zo slim is om gewoon bij de paal te wachten, dan moet je steeds heen en nog sneller weer terug rennen. En dat met die warmte.

In de tweede helft gingen we gelukkig goed door met scoren. Waar we het vorige week heel moeilijk kregen liepen we nu juist verder uit.

Olivier met 9-5,Joanie, ja die weer, met 10-6, 11-6 en 12-6. Janna voelde de bui alweer komen en scoorde 13-6 en 15-7, Sylvie deed met 14-7 en 16-7 ook nog mee.

Onderweg naar het einde is de scheids jammer genoeg een doelpunt kwijtgeraakt; Uitslag op het wedstrijd formulier wordt dus 15-7. Gelukkig is het niet zo belangrijk dit keer, maar welke heeft hij niet geteld??? Dus allemaal maar weer genoemd.

De laatste wedstrijd werd dus ook gewonnen met duidelijke cijfers en we kunnen met 3 titels: EKVA, Zaal en veld terug kijken op een heel succesvol seizoen.

We zijn pas competitie gaan spelen in de zaal, want in het najaar hadden we nog geen F team. We zijn steeds beter gaan spelen. We hadden met Johann en Sam natuurlijk ook hele goede trainers die jullie geholpen hebben om steeds beter te worden. De Effies worden nu Eetjes, alleen Daniel blijft nog effies Effie.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie