Oefenwedstrijd 25 mei

Woensdag 25 mei was er een interne oefenwedstrijd. Vandaag speelden Agata, Isabelle en Ella voor het eerst een echte wedstrijd.

oefenwedstrijd d 160525 (1)

Met hulp van de E1, D2 en D3 werden er 2 teams gemaakt. Team Luto met Juliette, Agata, Zohara en Ella tegen Twan, Tika, Lisa en Isabelle.

Scheidsrechter was Henne.

Het werd een hele leuke en spannende wedstrijd. De nieuwe spelers wisten al heel goed mee te komen. Zeker Ella die de rol als “heer” op zich nam om Twan te verdedigen.

Team Luto kwam via Zohara op 1-0. Twan wist dat om te draaien met 2 doelpunten. De rust was dan ook 1-2. Na de rust veel kansen met doelpunten van Zohara en Juliette voor Luto en Twan en Lisa.

De wedstrijd kreeg zo een 3-4 eindstand. Belangrijker was dat er al heel goed werd samengespeeld en dat ook de nieuwe kinderen goed mee konden komen.