De F1 tegen Haarlem

De F1 moest in Haarlem spelen. Zonder Olivier en Luna, maar met captain Sylvie, Daniel, Paul en Joanie. Eerste wissel was Janna.

f1 uit tegen haarlem 160402 (1)

We moesten even inkomen. Na het feesten de afgelopen weken begon het weer met 0-0. Maar niet lang, want Haarlem stond al snel op 2-0. Toen begon het voor ons. Nou ja beginnen? We wisten achter elkaar te schieten. Haarlem kwam niet meer aan de bal. Maar scoren?  Na langdurig en veel te hebben geschoten toch maar even gekeken of er niets op de korf lag. Sylvie was de eerste die eindelijk wist te scoren. Na 10 minuten time out en een wissel: Janna erin voor Joanie. Zou er nu wel gescoord gaan worden? Weer de nodige, vele kansen. Janna met de 2-2 en Sylvie met 2-3 zorgde dat we eindelijk voor stonden. Haarlem kwam weer gelijk, maar Paul wist nog voor rust 3-4 te maken.

Na de rust mocht Paul er uit en kwam Joanie er weer in. Janna wist 3-5 te scoren en weer kregen we veel kansen. In het derde kwart werd er niet meer gescoord.

In de laatste ronde wist ook Joanie te scoren. Paul was er in gekomen voor Daniel en we moesten nu ook tegen een superspeler spelen. Zelf werden we ook wel een beetje moe. We hadden geknokt voor elke bal. Haarlem wist in de laatste minuten weer tot 5-6 terug te komen, maar gelukkig was het tijd.

Vier doelpunten makers in deze wedstrijd. De strafworpen werden met 3-4 gewonnen.

Volgende week kunnen we even uitrusten en hopelijk is Luna daarna ook weer fit.