De F2 speelde thuis tegen Atlantis. Rixt was vandaag de aanvoerder. Samen met Lasse,Gabriel, Fionnuir en Emily begon ze aan de wedstrijd. Fionnuir had al extra getraind op school. Zou het helpen?

Atlantis is een ploeg dat al veel doelpunten maakt. Dat bleek vandaag ook weer. We kwamen snel met 0-1 achter, maar Fionnuir wist ook al snel weer gelijk te maken. Toen liep Atlantis snel uit. Bij 1-4 kwam de superspeler er nog in, maar dat hielp niet veel. Bij rust was het al 1-13. Atlantis had een paar snelle jongens die ook veel scoren. In het derde kwart was er 1 uitgehaald en toen was de wedstrijd meer in balans. We kregen nu ook kansen en Atlantis wist nu maar 1 keer te scoren. In het laatste kwart ging het weer snel. Atlantis liep uit naar 1-21.

De strafworpen werden wel gewonnen door de kanjers van de F2: 2-0

Zaterdag 7 mei wacht de return alweer, maar dan in Mijdrecht.