De E2 uit tegen Swift

Zaterdag 20 februari moest de E2 bij en tegen Swift spelen.

e2 uit tegen swift 160220 (1)

Voor sommige kinderen is het al vakantie en er waren maar weinig wedstrijden vandaag.
Luka en Sam waren er niet bij, maar met Luna en Luz hadden we gelukkig goede vervangers.
Mos, Pieter en Michelle, waren gelijk naar de sporthal gegaan, terwijl Luna, Luz en Dounia gezellig met combino 10 gingen.
Vandaag was Dounia de aanvoerder. Ze begon samen met Pieter, Mos en Michelle aan de wedstrijd.
De E2 dus eigenlijk, want de invallers mochten even wachten met spelen.
Molly was er ook niet, dus vandaag ook maar de doelpuntenmakers genoteerd.

Het werd een leuke wedstrijd. Het eerste kwart was bijzonder spannend en bijna afgelopen toen Mos het eerste doelpunt wist te maken. Vrijwel gelijk was het ook time out. In het tweede kwart mocht Mos er dan ook gelijk uit samen met Michelle. Luz kwam er als jongen in samen met Luna. De 0-2 van Luz kwam vervolgens snel. Toen was het weer even wachten tot Dounia de 0-3 wist te maken. Na de rust mocht Dounia er samen met Pieter even uit. Toen ging het ineens snel. Mos met een afstandsschot  0-4 en Luz 0-5. Ook Swift wist toen hoe het moest en scoorde 1-5 en 2-5. Daarna was het weer even stil. Luna had toen de beste kansen, maar helaas gingen ze er steeds net niet in. In het laatste kwart stond de E2 er weer in en wist Dounia 2-6 en 2-7 te scoren. Vandaag hebben we een leuke wedstrijd en een goed spelende E2 kunnen zien. De strafworpen werden wel door Swift gewonnen met 5-4. Dit keer wist Luna wel te scoren.