Zaterdag 30 januari

De F1 moest dit keer naar Purmerend om tegen WWSV te spelen. De eerste van 4 finales, want we doen bovenin mee met kans op het kampioenschap.
De thuiswedstrijd verloren we van WWSV en dat was ook eigenlijk de enige keer waarin de tegenstander ook echt beter speelde. Hoe zou het nu gaan??

We kwamen net op tijd in de hal. De wedstrijd moest gelijk beginnen. Maar niet voor de F1.
We begonnen met aanvoerder Joanie, Daniel, Olivier en Luna aan de slechtste eerste helft van het seizoen. Bij 3-0 mocht Paul er in als superspeler. Het eerste echte competitiedoelpunt van Daniel was eigenlijk het enige hoogtepunt voor onze F1 in de eerste helft. Met een 7-2 achterstand gingen we de rust in. Gelukkig gaven we niet op. In het derde kwart ging Luna als superspeler spelen en kwamen we op 8-5 om in het laatste kwart terug te knokken naar 9-8. Het laatste doelpunt was voor WWSV, zodat we dus ook dit keer verloren van WWSV, wel met zelf 3 keer meer gescoord te hebben dan de vorige keer.
De strafworpen werden door de F1 gewonnen met 5-2.
Maandag 1 februari zijn wij weer aan de beurt voor de extra training.
Volgende week zaterdag wacht ADOS thuis en dan zijn we zondag team van de week.

f1 uit tegen wwsv 160130 (1)

Na de F1 moest de D2 ook in Purmerend tegen WWSV spelen. Het was een spannende wedstrijd met twee gelijkwaardige teams. WWSV kwam het eerste kwart met 1-0 voor. Julius wist in het tweede kwart gelijk te maken en zo voor de 1-1 ruststand te zorgen. Wat wissels aan beide kanten. Lola en Damia kwamen er bij ons in voor Tomasa en Britt. WWSV kwam weer op voorsprong en dat bleef tot vlak voor het einde zo. Pas in de laatste minuten wist WWSV weer te scoren en dit keer 2x binnen een minuut. De D2 verloor, maar was zeker niet minder dan WWSV.