Sporting West actief op scholen met ‘Pieten-training’

Sporting West actief op scholen met ‘Pieten-training’
Op dinsdag 8 december was het dan eindelijk zover; de laatste naschoolse korfballes op de Spaarndammerhout en op de Wereldschool. Gedurende 8 weken heb ik daar korfballes gegeven aan kinderen van groep 1 t/m 3 en vandaag konden zij tijdens een Pieten-korfbaltraining laten zien wat zij allemaal hadden geleerd.
Het was gezellig druk in de gymzaal met broertjes/zusjes, ouders en/of grootouders die deze les ook mochten bijwonen. We waren dan uiteindelijk ook met een grote groep. In groepjes werden de korfbalspelletjes gespeeld en uitgelegd aan ouders hoe ze die bal nou eigenlijk door die korf moesten gooien. Het was een zeer geslaagde middag met veel blije gezichten. Aan het einde van de les kregen alle kinderen die mee hadden gedaan aan het naschoolse traject een Pieten-korfbaldiploma en een medailles. Apen trots dat ze waren.
Beide groepen gingen totaal hyperactief naar huis, daar zullen de ouders nog wel even ‘last’ van hebben gehad. Hopelijk vonden deze kinderen het zo leuk dat we ze binnenkort op de club rond zien lopen.
De sfeer en het korfballen op school waren in ieder geval erg leuk.
Met sportieve groet,
CF – Lisanne

pieten training spaardammerhout 1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie