Zaterdag 26 september

Begon met de Kampioenswedstrijd van de D1. Ongeslagen staan ze bovenaan en vandaag kunnen ze dus al kampioen worden in de wedstrijd tegen Rapid.
De D1 begon sterk en stond geloof ik al snel met 4-0 voor in gemiste kansen. Zoiets riep hun coach, dacht ik. Maar daarmee wordt je geen kampioen. Dus snel wat nieuws. Aan het einde van de wedstrijd had de D1 ruim gewonnen met 13 niet gemiste kansen tegen 1 voor Rapid.

sw d1 tegen rapid en kampioen 150926 (1)

Na de wedstrijd van de D1 was het natuurlijk feest. Taart, Champagne, bier, alles kwam tevoorschijn, maar sommige moesten nog aan de bak, want de Kangoeroes en Effies stonden al weer op hun trainers Sam, Johann, Lisa, Zoe, Sacha, Jannes en Janne te wachten.

Dit keer waren er 15 kinderen op de speciale Kangoeroe F training afgekomen. Maar gelukkig hadden we ook weer genoeg trainers. De kinderen begonnen met een tikspel, hierna was het veel doelpunten maken en gooien. Tot slot speelde we een spelletje dat ook wel rups genoemd wordt.
Daarna nog de bekende limonade en weer naar huis. Vrijdag is er weer trainen voor deze groep kinderen en voor de Effies wacht 10 oktober een echte oefenwedstrijd tegen Oranje Nassau.

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157659131544355

Na de Kangoeroes waren de E1 en E2 aan de beurt. Sacha kwam de E2 versterken. Chaim mocht zijn debuut in de E1 maken. Beide ploegen hebben het nog erg moeilijk en ook dit keer konden ze niet winnen. Bij de E2 wel veel doelpunten. Onze E2 wist er 4 te maken, tegenstander Vlug en Vaardig wist 9 keer te scoren.

sw e2 tegen vlug en vaardig 150926 (1)

Voor de E1 is doelpunten maken nog een groot probleem. De E1 kwam al snel 0-1 achter en die stand bleef ook lang staan. We kregen nog een strafworp, maar helaas werd deze gemist. In de laatste 5 minuten maakte tegenstander ESDO er nog 2 bij, zodat we dus 0-3 verloren. De strafworpen werden weer wel door de E1 gewonnen: 4-1.

sw e1 tegen esdo 150926 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie