Veerkrachtig Sporting West in extremis naast Furore

joost_hanewinkel_bwNiet meer dan een punt mag Sporting West bijschrijven na de verhitte confrontatie met Furore in Krommenie. Praktisch in het laatste fluitsignaal tekende Rodney voor de 15-15. Het was maar een schrale troost voor de Amsterdammers, die zich na een zwakke start knap in de wedstrijd knokten en lang zicht hadden op winst.

Indrukwekkend was vooral de sprint vanaf een 8-5 achterstand, met vijf doelpunten op rij. Onder anderen Tim was aanvallend uitstekend op dreef. De ruststand, 10-11, beloofde veel voor het tweede bedrijf. Maar het fysiek sterke Furore beet daarin nog feller van zich af, terwijl SW te vaak de verkeerde keuze maakte in het aanvalsvak. Amsterdamse treffers werden steeds duurder en vlak voor tijd was de gekoesterde voorsprong toch veranderd in een achterstand. Een vierde nederlaag leek onafwendbaar, maar dankzij een portie veerkracht en de koelbloedige afronding van Rodney sleepte de roodwitte formatie toch het derde punt van de competitie binnen.

Volgende week in het eigen Westerpark de voorlopig laatste thuiswedstrijd op het veld. Tegenstander is Purmer en het duel begint om 14.30 uur. Komt allen kijken, want de spelers kunnen volop steun gebruiken in hun manmoedige strijd door het moeras van de derde klasse!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie