Oefenwedstrijd F1 tegen Blauw Wit

De F1 speelde dinsdag 22 september een oefenwedstrijd bij en tegen Blauw Wit.
We konden gelukkig al binnen spelen, want het was erg slecht weer.
Op blote voeten, want we dachten buiten te moeten spelen traden aanvoerder Paul, Gabriel, Daniel, Sylvie en Luna aan tegen de Effies van Blauw Wit, die dus ook op blote voeten moesten spelen.
Daniel was onze eerste wissel. In het eerste kwart ging het gelijk op. Blauw Wit kwam wel met 1-0 voor. Na het eerste kwart kwam Daniel er in voor Sylvie. Blauw Wit wist nu 4x te scoren en zo werd de ruststand 5-0 voor Blauw Wit. Het verdedigen is nog best lastig. Na de rust mocht Sylvie er weer in voor Luna. In het derde kwart werd er niet gescoord. We werden wel steeds beter en kregen nu ook meer kansen. In het laatste kwart kwam Luna er weer in voor Gabriel. We waren nu toch wel wat sterker dan Blauw Wit. De ballen gingen er echter niet in. Het kleine beetje geluk ontbrak ons. Iets wat Blauw Wit nog wel had in het laatste kwart toen ze de 6-0 maakten. Maar het laatste punt was toch voor ons. Een afstandsschot van Paul vloog er heel mooi in en toen was het tijd. De eerste helft dus dik verloren, maar in de tweede helft wisten we ons goed te herstellen met een 1-1 gelijk spel.
De strafworpen waren wel weer voor ons: 4-1.
Het was in ieder geval een leuke wedstrijd. In het tweede kwart was Blauw Wit veel beter. De rest ging gelijk op of waren we iets beter. Helaas gingen de ballen er bij ons niet in. Na de wedstrijd hebben we afgesproken in de laatste week van oktober nog een keer tegen elkaar te spelen, maar dan bij ons.