Onze E1 uit tegen MIK 19 september 2015

Zaterdag 19 september was de return voor onze E1 tegen MIK in Ookmeer. Dit keer was Luz onze aanvoerder en speelde ze samen met Jelle als jongen. Sylvie en Carice speelde als meisje. Dounia was de eerste wissel.
Mik kwam al snel op voorsprong en ze waren ook beter dan onze E1. Onze E1 speelden wel beter dan in de thuis wedstrijd. En ook tijdens de wedstrijd zelf gingen we beter spelen. Er werd gelukkig ook steeds beter gegooid en gelopen. Bij rust was het 4-0 voor MIK. Na 30 minuten 6-0, maar ook nu waren de laatste 10 minuten weer zwaar. Carice was nog gewisseld en werd jongen en Luz werd zomaar de laatste 10 minuten weer meisje. We kregen in die laatste 10 minuten ook wat kansen, maar de kinderen van MIK wisten veel beter te mikken en totaal 10 keer te scoren. De strafworpen werden ook al door MIK gewonnen: 5-3