Werkzaamheden clubhuis

Het stadsdeel heeft in ons clubhuis een aantal maatregelen getroffen om het energieverbruik omlaag te brengen. Naast enige dakreparaties ( als gevolg van het aanbrengen van de airco op de eerste verdieping) zijn er deurdrangers aangebracht en is de verwarming nu zo afgesteld dat deze om zes uur ’s avonds automatisch teruggaat naar 15 graden (’s morgens wordt, vanwege de aanwezigheid van kantoorpersoneel standaard vanaf 09.00 opgewarmd) . Is na deze bloktijd extra warmte nodig dan kan dat worden geregeld via de driehoekige zwarte knoppen. Om 20.00 en evt ook om 23.00 uur wordt eveneens automatisch teruggeschakeld naar 15 graden.
Maw: om de verwarming te bedienen is slechts een kleine handeling noodzakelijk. Afzetten hoeft nu niet meer. Het deksel van de bediening is vastgeschroefd EN DAT MOET ZO BLIJVEN. Ook is het niet meer nodig de vloerverwarming op te draaien. Die is gekoppeld aan de eerder genoemde zwarte knoppen.

Nog te verrichten acties zijn het vervangen van de bestaande lampen door LED lampen, het plaatsen van achterzetramen in het oude deel en het aanbrengen van nieuwe tochtstrippen in het glazendeel.
Tegen Ideeën als het plaatsen van entreesluizen achter beide toegangsdeuren en het neerzetten van binnenmuren, hebben we ons verzet en deze lijken inderdaad van de baan te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie